Restauracja-destylarja „Czas Restaurant Distillery” rozmieszczona w nowym mieszkalnym kompleksie „Tęczowy” włącza przytulne strefy, bar z wysokimi krzesłami, scenę z akustycznym i muzycznym sprzętem. Gustowne wnętrze jednoczy w sobie klasykę i współczesne elementy. Podstawę jadłospisu stanowią autorskie potrawy śródziemnomorską i europejską kuchnią i potrawy przygotowane w josper’е. Dla amatorów japońskiej kuchni w restauracji przygotowują roll’y.
Podstawą barowej karty są autorskie coctaile, jak z nowymi smakami i pojednaniami, tak i wariacjami na klasyczny temat. Wszystkie syropy, cordial’y, pin’y i sodowe przygotowują w restauracji samodzielnie. Właściwością zakładu jest szeroki asortyment whisky – są przedstawione blisko 90 pozycji słodowych destylatów z różnych zakątków świata.
Średni czas przedstawienia potraw :
– 20-25 min. Dla zakąsek, sałat i zupy;
– 25-35 min. Dla głównych potraw.